Haute couture voor iedereen, speciaal voor minder-validen

Ik ben Annie Francissen-Martens coupeuse-lerares vol ideeën, ervaring levenslust en energie. Na een jarenlange ervaring als coupeuse-lerares, heb ik me gespecialiseerd in het maken van kleding voor minder-validen. Precies op maat;  en/of bestaande kleding aanpassen zodat iedereen gelukkig is. Door het werk in het verpleeghuis weet ik dat er veel vragen onbeantwoord blijven, wat kleding betreft bij deze mensen.

“Schaar & Naald”, gaat uit van het volgende:
a.Ieder mens is uniek met zijn eigen specifieke kenmerken.

b.Ieder mens heeft behoefte aan passende, modieuze kleding.
Kleding heeft een functie die aan de wensen van mensen genoemd onder a en b, moet voldoen. Maatkleding uitgevoerd in fleurige dessins is voor mensen een zaligheid. Niet voor niks het spreekwoord: “Kleren maken de man/vrouw”.

Het aan- en uitkleden makkelijk en zoveel mogelijk eigenhandig te doen is. Wanneer dit niet gaat. Gelden er creatieve oplossingen om de hulpverlening van dienst te zijn. Alles met in het achterhoofd dat de kleding er fraai uit blijft zien. Door eenvoudige aanpassingen is er wat dit betreft een hoop te winnen.

Ook hier geldt: ” weten wat de klant wil, en zeker niet onbelangrijk, wat wil de klant niet?” Rekken vol met voorbeelden hebben, is niet waar ik op uit ben, de wensen van de klant zijn de maatstaf.

Waar het dus om gaat is, en dat geldt voor ieder minder-valide mens. Groot of klein, dik of dun.

Het is mijn passie om fantasie, creativiteit, ervaring en doorzettingsvermogen te gebruiken om de wensen van de klant om te zetten, in een kledingstuk wat 100% voldoet aan de verwachtingen

Reacties zijn gesloten.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: